Joustavan palvelun takaa tinkimätön osaaminen.

Tavoitteenamme on olla teräsrakenteiden valmistuksen, kokoonpanon ja koneistuksen halutuin yhteistyökumppani ja paras työpaikka tekijöille. Siksi kehitämme toimintaamme jatkuvasti.

Haluamme olla enemmän kuin osiemme summa.

Mesekonin dnassa on halu ylittää asiakasodotukset. Emme vain valmista teräsrakenteita.

Me kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita ja toiveita niin rakenteiden kuin tuotantoprosessin suhteen. Me kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa optimaalisia ratkaisuja, joilla tehostetaan sekä tuotantoa että pidennetään laitteiden elinkaarta.

Me tavoittelemme kasvua ja kehitystä – kaikille osapuolille.

Yli 10 M€ liikevaihto

Mesekon ei usko pikavoittoihin vaan vakaaseen kasvuun. Vakaa kasvu takaa toimitusvarmuuden ja työtä tekijöille nyt ja tulevaisuudessa.

Yli 50 ammattilaista

Onnistuneen työn takana on saumattomasti toimiva tiimi. Korkeatasoisen ammattitaidon takaamme koulutuksella. Yhteen hiilen puhallamme standardoidulla prosessilla. Työturvallisuuskulttuuriamme ohjaa ISO 45001 -standardi.

Teräksestä tuotteeksi omissa tiloissa

Teräs taipuu asiakkaan tarpeen mukaisiksi rakenteiksi. Kokoonpanossa ja koneistuksessa teräsrakenteet muuttuvat laitteiksi. Mesekonin ammattitaidolla ja omissa tuotantotiloissa ja omilla laitteilla.

Mesekonin toimintaa leimaa laatu.

Mesekonin laadun takaavat toimivat prosessit ja korkeatasoinen ammattitaito. Toimintaamme on ohjannut jo vuodesta 2015 asti EN ISO 9001 -standardin mukainen laatujärjestelmä. Tuotannossa käytämme EN ISO-, ASME- ja NORSOK-normien mukaisia hitsausmenetelmiä. Hitsauksen korkeasta laadusta kertoo EN ISO 3834-2 -sertifiointi ja se, että kaikilla hitsaajillamme on eri kansainvälisten standardien mukaiset pätevyydet.

Sertifikaattimme:

  • ISO 9001
  • ISO 45001
  • ISO 3834-2

Asiakas toiminnan ytimessä

Mesekonin dna:ssa on halu ylittää asiakasodotukset. Emme vain valmista teräsrakenteita. Meillä teräsrakenteet taipuvat asiakkaiden toiveisiin.

Kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita ja toiveita sekä rakenteiden että tuotantoprosessin suhteen. Kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa optimaalisia ratkaisuja, joilla tehostetaan sekä tuotantoa että pidennetään laitteiden elinkaarta. 

Mesekonin laadunvarmennus- ja dokumentointiprosessi vastaa asiakkaiden laadunhallinta- ja raportointivelvoitteisiin mahdollistamalla kokonaisvaltaisen jäljitettävyyden.

Panostamme henkilöstön hyvinvointiin

Vain hyvinvoiva työntekijä ja toimiva työympäristö mahdollistavat tehokkaan ja korkeatasoisen työskentelyn. Olemme jo vuodesta 2018 asti kehittäneet turvallisuuskulttuuria ISO 45001 -standardin mallin avulla. Pitkäjänteinen turvallisuuden ja terveellisyyden kehitystyö mahdollistaa työntekijöiden kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja työn tulokset näkyvät mm. tapaturmien ja sairauspoissaolojen vähentymisenä. 

Meillä hyvää työtä tehdään turvallisessa ja terveellisessä ympäristössä.

Kukaan ei ole seppä syntyessään - siksi Mesekonilla sparrataan omaa ja asiakkaan osaamista

Mesekonilla on tapana haastaa itsensä ja yhteistyökumppaninsa kehittämään toimintatapoja sekä valmistettavuutta. Tavoitteenamme on palvella koko toimitus- ja arvoketjua entistä laajemmin. Uskomme pitkäjänteisyyteen ja avoimuuteen, siksi sekä työsuhteemme että asiakassuhteemme ovat pitkiä ja molemmin puolin kehittäviä.

Onnea hienosta EM-suorituksesta Silja Kosonen! Paras sijoitus aikuisten kilpailuissa, vaikka lähellä ollut mitali vielä jäi saamatta, matka jatkuu!

Tuemme itsensä ylittämistä työssä ja urheilukentillä

Kesätyö syventää Miina Vaittisen piirustusten lukutaitoa sekä näkemystä konepajan laadunhallinnasta ja dokumentoinnista

Juhalla on jo yli kolmenkymmenen vuoden kokemus vaativien teräsrakenteiden valmistuksesta ja jo vuonna 2017 suoritettu IWE-tutkinto (International welding engineer). FROSIO-pätevyys vahvistaa entisestään Juhan ammattitaitoa.

Juha suoritti pintakäsittelytarkastuksen FROSIO INSPECTOR LEVEL III -pätevyyden