Osavalmistuksen tuotantotyöntekijä – täytä ja näytä meille kuka olet

Meillä on tapana haastaa itsestäänselvyydet ja tehdä rohkeasti uusia ratkaisuja. Sahauksesta särmäykseen, laserleikkauksesta mankelointiin – osavalmistuksen moniosaajaksi kasvetaan yhteistyöllä ja oikealla asenteella. Olisitko sinä hakemamme uusi Staironman tai -woman? Tarjoamme monipuolisen toimialan, mielenkiintoisen työnkuvan sekä eturivin parhaat paikat syventää omaa osaamistasi käytännössä. Osavalmistuksessa on nyt tilausta hyville tyypeille, joten klikkaa hakemus heti sisään. Kyselyn täyttäminen vie vain pari minuuttia – ja samalla opimme myös toisistamme.

Hakemus - Osavalmistuksen tuotantotyöntekijä

Yhteystiedot

Työsuhteen kesto

Keskimääräinen työuran pituus on Staironilla 20 vuotta. Haluaisitko sinä aloittaa...

Minkälainen koulutus sinulla on?

Stairon ei ole konepaja, vaan teollinen palveluyritys. Koska toimimme koko toimialan edistyksellisenä suunnannäyttäjänä, emme syynää pelkkiä kouluarvosanoja. Työ opettaa tekijäänsä, eikä mielestämme ole koskaan liian myöhäistä oppia ja uskaltaa.

Meillä puhutaan tietysti vahvaa Pansion murretta, entä mitkä muut kielet sinulla on hallussa?

Suomi
Ruotsi
Englanti
Venäjä

Kuinka monta vuotta olet ehtinyt kerryttää teollisen alan työkokemusta?

Työkokemusta

Meillä tehokkuus syntyy ammattitaidosta, mutta lähtee hyvästä fiiliksestä. Kattaako levytyöosaamisesi

Ohutlevytyöt
Paksut ainevahvuudet
Putkistot

Valmistamme ja kehitämme prosessilaitteita eri alojen teollisuusyrityksille kotimaassa ja ulkomailla. Valitse ne teollisuudenalat, joista sinulla on kokemusta.

Teollisuudenalat

Millainen tyyppi olet?

Valitse 3 sinua parhaiten kuvaavaa ominaisuutta. Meitä on moneksi monenlaisiin tehtäviin, eli et voi vastata väärin.
Millainen tyyppi olet?

Viimeistä viedään – mitä tykkäät tehdä vapaa-ajalla?

Meillä on hyvä tiimihenki, ja henkilöstöetuihimme kuuluvat mm. työterveyshuolto, laaja tapaturmavakuutus sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Sekä tietysti Pansion legendaarisin punttis ja talon tarjoamat voimavichyt! Listasimme nykyisten Staironmanien ja Staironwomanien harrastuksia. Löytyykö joukosta myös sinulle sopivaa tekemistä?
Checkboxes

Kiitos, että kerroit meille itsestäsi – otamme sinuun yhteyttä!

Jos jotain tärkeää jäi puuttumaan, voit halutessasi jatkaa vielä kirjoittamalla vapaamuotoisen viestin meille tai lähettämällä liitetiedoston.